Molde vs Galatasaray – Speltips UEFA Champions League-kvalet

Molde har kämpat hårt för att nå detta skede och vann nyligen mot KÍ Klaksvík efter förlängning. Det håller drömmen vid liv om att nå deras första gruppspel UEFA Champions League sedan säsongen 1999/00. Men nu ställs de mot en tuffare utmaning i form av Galatasaray. Förlusten mot Ferencváros för tre säsonger sedan, tack vare den nu avskaffade bortamålsregeln, ligger säkert fortfarande färskt i minnet för Molde. Med tanke på att de bara har en seger på sina senaste fyra tävlingsmatcher behöver de verkligen steppa upp sitt spel. Enligt oddsen är det Galatasaray som är klara favoriter.

Datum: 24 augusti 2023
Avspark: 21:00
Arena: Aker Stadion (Molde)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på kvalet till UEFA Champions League

Moldes styrka är på hemmaplan

Att spela på Aker Stadion kan vara det som Molde behöver. De är obesegrade i sina åtta senaste hemmamatcher i UCL-kvalet ned 5 vinster och 3 oavgjorda. Varje seger har kommit med noll insläppta mål. Ett stabilt försvarsspel kan vara nyckeln till framgång.

Galatasaray har en svår nöt att knäcka

Det turkiska storlaget Galatasaray kommer inte att vara en enkel match för Molde. De har inte förlorat en enda tävlingsmatch den här säsongen utan de har inlett med 4 vinster och 2 oavgjorda. Dessutom har de hållit nollan i fem raka matcher. Men, deras enda förlust i Champions League-kvalet på bortaplan denna säsong kom mot Zalgiris, vilket kan indikera en svaghet som Molde kan utnyttja.

Blir ett intressant möte

Magnus Wolff Eikrem från Molde har visat framfötterna på sistone med tre poäng (1 mål, 2 assist) på sina senaste fyra matcher. Mauro Icardi från Galatasaray kommer också vara en att se upp med. Särskilt efter hans två mål mot Trabzonspor nyligen. Galatasaray har släppt in det första målet i nio av sina elva senaste bortamatcher i UCL. Vårt speltips: Molde vinner mot Galatasaray till oddset 3,09 hos Fastbet.

Vårt speltips: Molde överraskar och vinner till oddset 3,09 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på kvalet till UEFA Champions League