Nations League semifinal – Spanien ställs mot Italien – Speltips

I kölvattnet av semifinalmatchen mellan Nederländerna och Kroatien väntar en andra spännande semifinal i Nations League. Spanien och Italien ska göra upp på nederländsk mark i en match som utan tvekan har potential att bli en minnesvärd tillställning. Lagen korsade spår i EM-semifinalen 2021 där Italien triumferade med 2-1 men samma år i Nations League-semifinalen vände Spanien på steken med samma siffror. Nu återstår att se vem som tar hem segern i detta fascinerande möte i Nations League 2023 semifinal. Enligt oddsgurun är Spanien favoriter.

Datum: 15 juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: De Grolsch Veste (Enschede)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och betta på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Spanien ser fram emot revansch efter VM-besvikelsen

Spaniens VM 2022 slutade i besvikelse då laget slogs ut i åttondelsfinalen av Marocko. Luis Enrique, den dåvarande tränaren, kritiserades kraftigt för sitt urval av spelare och efter VM fick han sparken. Spaniens form har varierat sedan VM med en stark 3-0-seger mot Norge men en oväntad 0-2-förlust mot Skottland.

Italien sätter sikte på Nations League-titeln

Italien, som misslyckades att kvalificera sig till VM 2022, är underdogs enligt oddsen hos svensk betting. De startade sitt EM-kval för EM 2024 med en hemmaförlust mot England (1-2), men revanscherade sig med en 2-0-seger borta mot Malta. Italien behöver denna seger för att återhämta sig efter ett tufft 2022. Men det kommer inte att bli en lätt match mot Spanien i Nederländerna.

Förvänta en intensiv drabbning

Vi förväntar oss en intensiv och dramatisk match i Nations League-semifinalen mellan Spanien och Italien. Spanien framstår som lite starkare på papperet och vi tror att de har vad som krävs för att ta hem vinsten under ordinarie tid och ta sig till finalen. Därför spelar vi på Spanien som segrare med oddset 2,25 hos Bethard.

Vårt speltips: Spanien vinner mot Italien till oddset 2,25 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta din oddsbonus hos Bethard och betta på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller