Nederländerna vs USA – Speltips Åttondelsfinal VM 2022

Vilken match vi har att se fram emot i den första åttondelsfinalen av VM 2022. Nederländerna vann sin grupp och är obesegrade men har samtidigt inte imponerat. Ett lag som också är obesegrat är USA men de slutade tvåa i sin grupp bakom England. Nu återstår det att se vilket av lagen som får spela kvartsfinal och möta vinnaren av Frankrike och Australien. Vi ser med stor spänning fram emot denna spektakulära match.

Datum: 3 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: W Sampaio (Brasilien)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna är favoriter att nå kvartsfinal

Nederländerna har gått bra resultatmässigt men inte imponerat spelmässigt i VM 2022. Dock vann de sin grupp efter segrar mot Senegal och Qatar samt en oavgjord match mot Ecuador. Tränare Van Gaal har implementerat en solid defensiv och laget har endast släppt in ett mål i turneringen. Men de har heller inte mött någon direkt svår motståndare.

USA har varit en positiv överraskning

USA har ett intressant lag med flera unga spelare. De har en fart i sitt spel som gör det underhållande att titta på. Nu är frågan om de kan överraska och slå ut Nederländerna i denna åttondelsfinal. Oddsen håller Nederländerna som favoriter men USA har inte förlorat utan vunnit mot Iran och tagit poäng av såväl England och Wales i VM 2022.

Vi tror det kan bli en skräll

Nederländerna må vara klara favoriter enligt oddsen men vi tror att USA kan överraska. Det lär dock bli en målsnål tillställning då inget av lagen har gjort många mål utan satsat på en stabil defensiv. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,57 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i åttondelsfinalen mellan Nederländerna – USA till oddset 1,57 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller