New York Rangers vs Pittsburgh Penguins – Speltips NHL

New York Rangers tar emot Pittsburgh Penguins i vad som kan bli en enastående tillställning i Madison Square Garden. Båda lagen tillhör Metropolitan Division och det skiljer endast tre poäng mellan lagen. Båda lagen ser ut att klara slutspel men en seger i denna match kan få konsekvenser för tabellplaceringen i Eastern Conference. Pittsburgh har tre poäng fler men en match mindre spelad och gästerna ligger trea i tabellen. Därför kan Rangers klättra och få momentum vid en seger. Vem tar hem matchen på klassisk hockeymark?

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet för en komplett spelupplevelse

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

New York Rangers är knappa favoriter

New York Rangers står för en stark säsong, den starkaste på mycket länge faktiskt. Laget har imponerat och visar fin form när grundserien i NHL sakta börjar dra ihop sig. Visserligen sju insläppta mot New Jersey Devils senast. Men innan dess fyra segrar på de fem senaste. Mot Pittsburgh har det dock blivit två raka förluster. Kan laget bryta den trenden och ta en seger för att öka chanserna till att vara seedade största delen av slutspelet?

Pittsburgh Penguins har också fin form

Pingvinerna fortsätter att prestera bra även om de också kommer från en förlust. Den kom dock på övertid mot Buffalo Sabres. Innan dess hade laget fem vinster på de sex senaste matcherna. Penguins ligger trea i tabellen och hoppas kunna ta en tung bortaseger i Madison Square Garden. Då krävs det att det blir en bra prestation mot Rangers.

Blir en spännande tillställning

Det kommer garanterat att bli en spännande tillställning i Madison Square Garden. Oddsgurus håller hemmalaget som knappa favoriter men det skiljer inte mycket mellan oddsen. Men vi tror hemmalaget är tillräckligt starka för att vinna.Därför spelar vi New York Ranger som vinnare mot Pittsburgh Penguins till oddset 2,54 hos Nordicbet.

Vårt speltips: New York Rangers vinner över Pittsburgh Penguins till oddset 2,54 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på NHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller