Newcastle United vs Manchester City – Speltips Premier League

Alexander Isaks Newcastle står inför en tuff uppgift när de ska ta emot Manchester City hemma på St James Park. Newcastle hade fyra raka förluster och sju förluster på de åtta senaste matcherna innan de bröt trenden och vann borta mot Sunderland i FA-cupen i helgen. Manchester City har börjat komma igång ordentligt med fem raka segrar inklusive en titel i VM för klubblag. Vem har vad som krävs för att vinna matchen på St James Park?

  • Datum: 13 januari 2024
  • Avspark: 18:30
  • Arena: St James Park
  • Domare: C Kavanagh (England)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Premier League

Newcastle behöver en seger

Efter en bedrövlig form i Premier League har Newcastle ramlat ned till en nionde plats i tabellen. Enligt oddsexperter blir det svårt att ta poäng mot Man City vilket skulle innebära en fjärde raka förlust i ligaspelet. Alexander Isak hoppas kunna ändra på saken och leda sitt Newcastle till en tung seger mot den regerande mästaren.

Manchester City är klara favoriter

Pep Guardiolas Manchester City är klara favoriter till att vinna ligamatchen under lördagen. De har fått upp farten rejält och börjat vinna efter en höst som inte gått att känna igen. Nu är De Bruyne också tillbaka och det tyder på att Man City kommer att gå allt starkare.

Gästerna tar tre poäng

Maskineriet Manchester City har kommit igång rejält och börjat vinna fotbollsmatcher på ett övertygande sätt. Med tanke på deras form tror vi att de har vad som krävs för att ta tre poäng borta mot Newcastle. Därför spelar vi Manchester City som vinnare till odds 1,55 hos Campobet.

Vårt speltips: Manchester City vinner borta mot Newcastle United till odds 1,55 hos Campobet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Premier League