Newcastle vs Arsenal – Speltips Premier League

Efter den tunga förlusten mot Tottenham senast skulle Arsenal behöva tre poäng i jakten på Champions League. Avståndet till Tottenham är nämligen bara en poäng i dagsläget. Nu väntar ett svårt möte borta mot Newcastle som visserligen förlorat två raka matcher utan att göra mål, men förlusterna har kommit mot Liverpool och Man City. Vinner Arsenal kommer de med stor sannolikhet spela Champions League nästa säsong. Men det blir ingen enkel uppgift.

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Kan Newcastle vända trenden?

Newcastle hade en fin svit med fyra raka segrar i Premier League. Men nu har det blivit två raka förluster mot Liverpool och Man City samtidigt som laget gjort noll mål på dessa två matcher. Nu återstår det att se om Newcastle kan vända på trenden. Laget ställs mot ett Arsenal som också hade vunnit fyra raka matcher men föll tungt senast i derbyt mot Tottenham. Därför känns matchen oerhört oviss.

Arsenal siktar på Champions League

Arsenal har inte tagit sig till Champions League på länge. Men nu har laget minst sagt chansen med två omgångar kvar. ”Gunners” ligger före Tottenham med 1 poängs marginal på den fjärde och sista platsen som ger spel i världens bästa klubblagsturnering. För att vinna krävs det dock en bra prestation. Newcastle är en svår motståndare som visserligen förlorat två raka matcher men samtidigt haft en stark vår.

Blir en jämn match

När det kommer till oddsgurus tror de flesta på att det blir en jämn match. Arsenal är favoriter men förbannelsen tror vi är starkare. De har inte gått till Champions League på länge och Newcastle borta är ingen enkel match. Därför tror vi att Newcastle kan överraska och vinna. Av denna anledning spelar vi Newcastle som vinnare mot Arsenal till oddset 4,50 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Newcastle vinner hemma mot Arsenal till oddset 4,50 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Premier League.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller