Newcastle vs Manchester United – Speltips på Premier League

Efter att Manchester United drabbats av smittspridning i truppen har de fått ställa in sina två senaste matcher. Nu är det dock dags att spela igen och när Newcastle United väntar på bortaplan. Man United hade en hyfsat fin form inför utbrottet och hoppas kunna ta tre nya poäng för att klättra i den haltande tabellen. Newcastle har tre raka förluster mot Leicester, Liverpool och Man City.

Hämta en betting bonus på Casumo idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Newcastle överraska?

Räkna med att Newcastle kommer värva friskt under januarifönstret. Men det är samma manskap som blott tagit en seger under säsongen som försöka vinna mot Manchester United. Hemmalaget vann mot Burnley med 1-0 men har sedan dess åkt på tre tunga förluster med målskillnaden 1-11. Därför är det inte mycket som talar att man skulle klara av tre poäng mot Man United med tanke på spelet sett ut på sistone.

Tar Man United en väntad trepoängare?

Manchester United må ha fått bättre resultat sedan Solskjær fick sparken. Men faktum är att det spelmässigt inte varit optimalt. Men tre raka segrar i Premier League är stabilt och nu behöver laget fortsätta att vinna. United är sjua i tabellen men har tre matcher färre spelade än samtliga lag i topp 4. En trea mot Newcastle vore en bra start under det täta spelschemat som väntar.

Bortalaget tar tre poäng

Som oddsen visar är Manchester United klara favoriter inför mötet mot Newcastle som ligger näst sit i tabellen. En fast en seger på 18 matcher är givetvis en mardröm för klubben som hoppas kunna börja ta lite poäng nu. Men mot Man United det blir det för svårt tror vi. Därför spelar vi Manchester United som vinnare borta mot Newcastle United till oddset 1,45 hos Casumo

Vårt speltips: Manchester United vinner till oddset 1,45 hos Casumo

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller