Norwich – Manchester United – Speltips Premier League

Manchester United har fått en bra start under nye tränaren Ralf Ragnick och siktar på tre nya poäng i Premier League. Det bör inte bli några problem då det är jumbon Norwich som laget ställs mot. Klarar man av att ta tre poäng blir det tredje raka segern för laget i ligan. Och mycket tyder på att man kommer lyckas med detta. Men Norwich har kommit igång lite efter en horribel inledning. Endast en förlust på de fem senaste matcherna.

Hämta en oddsbonus hos Fastbet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Norwich är sist i tabellen

Norwich behöver börja vinna efter en svag inledning även om formen på sistone varit något bättre. En förlust på de fem senaste ligamatcherna och den kom mot Tottenham senast med 0-3. Det är dock bra tre poäng och ett gäng mål upp till säker mark. Så faktum är att Norwich ändå har chansen vilket inte var fallet för några omgångar sedan.

Man United har fått nytt liv under Ragnick

Visst blev det bara 1-1 mot Young Boys i veckans Champions League men då United redan var klara gruppvinnare valde den nye tränaren att lufta bänken. Två akademispelare fick göra debut och United fick en poäng på kontot. Laget är obesegrade sedan Solskjær fick sparken med vinst mot Villareal, Arsenal och Crystal Palace samt oavgjort borta mot Chelsea trots att oddsen var emot dem.

United tar tre poäng

Även om det inte finns några enkla matcher på bortaplan i Premier League känns det som att United har något på gång efter den svaga säsongen hittills. Avståndet upp till West Ham på fjärde platsen som ger spel i Champions League är tre poäng. Nu har laget ett på pappret enkelt spelschema de kommande omgångarna och en trepoängare mot Norwich vore en bra start. Detta tror vi att laget lyckas med och spelar United som vinnare mot Norwich till oddset 1,47 hos Fastbet.

Vårt speltips: Manchester United vinner över Norwich till oddset 1,47 hos Fastbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller