Nottingham Forest vs Manchester United – Speltips Semifinal i EFL Cup

Efter två tunga matcher hoppas Manchester United kunna få till ett trendbrott när Nottingham Forest väntar i den första av två semifinaler i EFL Cup. United hade stort självförtroende efter att ha vunnit derbyt mot Man City. Men därefter tappade laget poäng sent mot Crystal Palace och föll mot Arsenal senast efter ännu ett sent insläppt mål. Nu återstår det att se om de kan hitta rätt igen mot Nottingham Forest.

Datum: 25 januari 2023
Avspark: 21:00
Arena: City Ground (Nottingham)
Domare: Michael Oliver (England)

Hämta en bonus hos Campobet och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Nottingham är en pigg nykomling

Nottingham Forest har gjort en bra debutsäsong hittills i Premier League samt nått semifinal i EFL Cup. Det hade nog inte ens oddsexperterna trott inför säsongen. Nottingham åkte visserligen ur FA-cupen mot Blackpool men har annars tre segrar och två oavgjorda i Premier League och EFL Cup sedan 2023 inleddes. Kan de hota United också och nå finalen på Wembley? Med stor sannolikhet behöver de ett bra resultat efter första mötet.

Manchester United behöver hitta rätt igen

Manchester United hade nio raka segrar i tävlingsmatcher efter derbyt mot Man City. Då tappade man 1-0 till 1-1 mot Crystal Palace och föll sedan mot Arsenal med 2-3 efter att släppt in mål på tilläggstid. Nu behöver man en bra prestation och resultat mot Nottingham för att hitta rätt igen. United vann mot Nottingham så sent som den 28 december med 3-0 men i en cupmatch kan allting hända.

United vinner matchen

Oddsen tror på United som segrare och efter två poängtapp tror vi att det kommer en reaktion. Manchester United är ett bättre lag och har spelat bättre än vad de två senaste matchernas resultat visat. Nu återstår det att se om de kan få en liten islossning mot Forest. Vi tror de vinner matchen och spelar detta till oddset 1,67 hos Campobet.

Vårt speltips: Man United vinner borta mot Nottingham till oddset 1,67 hos Campobet.

Team Oddsgurun

Hämta en bonus hos Campobet och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller