Olympiacos vs Panathinaikos – Speltips Euro League Basket

Det väntar Aten-derby i basketens Euro League så vi kan räkna med att det blir riktigt bra stämning på Peace and Friendship Stadium i Piraeus. Det är Olympiacos som är klara favoriter till segern vilket inte är särskilt förvånande. De ligger trea i tabellen jämfört Panathinaikos som ligger sist med undantag för de tre ryska klubbarna som blir exkluderade. Kan Panathinaikos ställa till med en skräll eller blir det Olympiacos som tar segern vilket alla förväntar sig? Oavsett vilket blir det bra stämning i Greklands huvudstad.

Hämta en bonus hos Fastbet idag och spela på basket

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Olympiacos är klara favoriter

Att Olympiacos är klara favoriter inför Aten-derbyt är föga förvånande. De har gjort oerhört starkt ifrån sig i såväl den inhemska ligan som Euro League. De ligger trea i tabellen som innehåller 15 lag efter att Zenit Petersburg, CSKA Moskva och Unics Kazan alla blivit eliminerade på grund av Rysslands invation av Ukraina. Olympiacos har totalt nio vinster på de tio senaste matcherna och är klara för slutspel. Kan de hota Real Madrid eller Barcelona om titeln?

Panathinaikos missar slutspelet

Panathinaikos mål vara i Euro League men väl där har det bara blivit sex segrar på 22 matcher. Det gör att laget sist i tabellen och är klara underdogs inför mötet mot Olympiacos. Men Panathinaikos har vunnit mot Olympiacos tidigare. När lagen möttes i november var det gästerna som tog segern med 81-76. Men de två senaste matcherna har slutat med ganska klara segrar till Olympiacos. Oddsen talar också för att det blir oerhört tufft för gästerna.

Olympiacos håller för favoritskapet

Det kittlar alltid extra när det är Aten-derby i basket. Frågan är om det blir mer spännande än senast då Olympiacos tog en ganska klar seger. Oavsett vilket blir det inte bara en trevlig basket, räkna också med god stämning på läktarna. Vi tror att hemmalaget kommer visa att de är starkast. Därför spelar vi Olympiacos som vinnare över Panathinaikos till oddset 1,25 hos Fastbet.

Vårt speltips: Olympiacos vinner Aten-derbyt över Panathinaikos till oddset 1,25 hos Fastbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på Fastbet och oddsa på basketens Euro League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller