Paris SG vs AC Milan – Speltips Champions League

Det väntar ett intressant möte i Champions League mellan Paris SG och AC Milan. Båda lagen har inlett svagt i turneringen. PSG vann visserligen det inledande mötet mot Dortmund men föll tungt mot Newcastle med 1-4 senast. För AC Milan har det blivit 0-0 i båda matcherna i Champions League. Vem har vad som krävs för att vinna matchen? För förloraren kan det bli tufft med avancemang. 

  • Datum: 25 oktober 2023
  • Avspark: 21:00
  • Arena: Parc de Princes (Paris)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på matchen

PSG är favoriter enligt oddsen

Den franske mästaren är regerande mästaren PSG har två raka segrar i Ligue 1 men i Champions League har resultaten inte varit lika imponerande. 1-4 senast mot Newcastle var ett rejält bottennapp för klubben. Nu återstår det att se om de kan hitta rätt och ta en välbehövlig trea mot Milan. För en förlust hemma mot AC Milan gör att slutspelet känns avlägset.

Milan har blandat och gett

Inför helgens match mot Juventus hade AC Milan fyra vinster och två oavgjorda på sina sex senaste matcher. Men i helgen blev det förlust mot Juventus på hemmaplan med 0-1. AC Milan har slitit med målskyttet och väntar fortfarande på att göra mål i Champions League. Den sjufaldiga mästaren får trösta sig med att de fortfarande inte släppt in mål eller förlorat på de två inledande matcherna. 

Blir en tät match

Oddsen visar på att det kan bli jämnt även om hemmalaget är ganska klara favoriter. I slutändan tror vi att PSG har vad som krävs för att hålla undan och vinna matchen. Därför spelar vi PSG som vinnare till odds 1,73 hos LeoVegas.

Vårt speltips: PSG vinner mot AC Milan i Champions League till odds 1,73 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på matchen