Polen vs Sverige – Oddstips VM-kvalet Play Off

Om Sverige ska lyckas ta sig till VM i Qatar krävs det en seger mot Polen i det avgörande Play Off-mötet mellan lagen. Vinnaren tar allt, i skuggan är det kallt och det krävs en bättre prestation än senast mot Tjeckien om det ska gå vägen. Hemmalaget Polen har varit skadedrabbat men tränare Czesław Michniewicz har sagt att i alla fall Robert Lewandowski är spelklar och kommer att starta. Räkna med en lång och dramatisk kväll i Chorzow under tisdagen.

Hämta en oddsbonus hos Betsson idag och spela på VM Play Off

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Polen är favoriter och vill ha revansch

Under sommarens EM-slutspel var det Sverige som satte kras för Polens EM-drömmar. Trots att Robert Lewandowski kvitterade Sveriges ledning två gånger om kunde Victor Claesson avgöra i 94:e minuten. Räkna med att Polen är revanschsugna och med tanke på att nationen endast kvalat in till tre av de åtta senaste världsmästerskapen lär spelarna komma taggade till tänderna och lyftas fram av hemmafansen.

Sverige behöver steppa upp

Polen lär inte ha blivit mer oroliga efter att ha sett matchen mot Tjeckien. Sverige spelade inte bra alls. Flera spelare i den svenska truppen saknar matchform. Och Janne Andersson är inte direkt känd för att spela in unga spelare. Men Sverige tog sig ändå vidare. Och i backlinjen ser det starkare ut nu än inför Polen. Emil Krafth och Filip Helander är tillbaka. Dock fick Martin Olsson lämna på grund av skada. Därför ser det bättre ut försvarsmässigt. Men frågan är om det räcker mot Lewandowskis Polen?!

Blir en spännande kväll i Charzow

Det kommer säkerligen att bli en spännande match och därför lär stora delar av fotbollsvärlden sitta fastklistrade. Sverige tog sig till VM 2018 efter att ha slagit ut Italien i Play Off. Kan de lyckas med samma bedrift och nå VM 2022? Då krävs det seger borta mot Polen även om oddsen är emot dem. Vi tror att det kommer att bli jämnt och att förlängning krävs för att avgöra vinnaren. Därför spelar vi att matchen mellan Polen – Sverige slutar oavgjort till oddset 3,00 hos Betsson.

Vårt speltips: Matchen mellan Polen – Sverige slutar oavgjort till oddset 3,00 hos Betsson

Team Oddsgurun

Betta på det avgörande VM-kvalet med en bonus från Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller