Portugal – Schweiz – Speltips VM 2022

Matchen mellan Portugal och Schweiz kan säkerligen bli en jämn åttondelsfinal i VM 2022 men det är helt klart Portugal som kliver in som favoriter. Portugal har ett slagkraftigt lag och ser ut att kunna ta sig vidare till kvartsfinal där vinnaren mellan Marocko och Spanien väntar. Portugal har åkt på några skador under turneringen men har fortfarande ett tillräckligt bra lag för att ta sig vidare om de spelar på den nivå vi vet att de har.

Datum: 6 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Portugal hoppas kunna vinna VM

Portugal har tron att de ska vinna VM för första gången. De inledde turneringen med två segrar mot Ghana och Uruguay. I sista matchen mot Sydkorea spelade laget med en reservbetonad elva vilket straffade sig då man förlorade matchen. Men Portugal vann trots förlusten sin grupp och är favoriter inför åttondelsfinalen mot Schweiz i VM i Qatar 2022.

Schweiz har bara förlorat mot Brasilien

Schweiz har ett starkt kollektiv och de inledde turneringen med att vinna mot Kamerun. I efterföljande match mot Brasilien stod det länge 0-0 men ett drömavslut av Casemiro gjorde att Schweiz kammade noll i den matchen. Därefter vann alplandet mot Serbien i den avslutande gruppspelsmatchen och slutade därmed tvåa i sin grupp.

Portugal tar sig vidare

DSchweiz är inget lag som är lätt att slå. I EM senast gick de till kvartsfinal efter att ha slagit ut Frankrike i åttondelsfinalen. Men Portugal ser fina ut och vilade många spelare mot Sydkorea vilket gör att det ser ut att vara ett fräscht lag som kommer till matchen. Oddsen pekar på Portugal som favoriter och vi tror de tar sig vidare men att det kan bli tight och en målsnål match. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,61 hos Fastbet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i åttondelsfinalen mellan Portugal och Schweiz till oddset 1,61 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller