RB Leipzig vs PSG – Speltips Champions League

Emil Forsberg och hans RB Leipzig har det tufft i världens bästa fotbollsturnering. Noll poäng på de tre inledande matcherna gör att det ser väldigt mörkt ut att ens nå tredje platsen som ger fortsatt spel i Europa League. Samtidigt har Leipzig fördel av hemmaplan och har tre matcher utan förlust i Bundesliga och tyska cupen. Att det räcker för att rå på stjärnspäckade PSG är dock långt ifrån säkert. Men det lär bli en intressant match på Red Bull Arena i Leipzig.

Hämta en oddsbonus på LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Leipzig ta första poängen i Champions League

I förra årets Champions League gick det bra för Leipzig som tog sig vidare från gruppen. Men i år ser det ut att vara omöjligt. PSG och City står på 7 respektive 6 poäng medan Club Brugge överraskande ligger på tredje plats med 4 poäng. Leipzig i sin tur har noll poäng när halva gruppspelet är spelat. Därmed blir det ens svårt att nå Europa League då det förmodligen krävs två segrar på de tre avslutande matcherna.

PSG har ett otroligt lag

PSG leder grupp A i Champions League före Manchester City och har vunnit 10 av 12 matcher i Ligue 1. Ändå är det långt ifrån frid och fröjd i den franska huvudstaden. Lionel Messi är fortsatt mållös i ligaspelet och Mbappe ryktas lämna gratis efter säsongen. Dessutom har anfallstrion med Messi, Neymar och Mbappe inte hittat varandra på det sätt som många hade förväntat sig. Men de är favoriter borta mot Leipzig även om oddsen är höga.

PSG kniper segern

Även om Leipzig har hemmaplan och måste vinna har PSG för många spelare som kan avgöra. De kommer från en seger i Ligue 1 mot regerande mästaren Lille. Vi tror att det kan bli jämnt men att bortalaget visar att de är starkare. Därför spelar vi PSG som segrare borta mot Leipzig till oddset 2,15 hos LeoVegas

Vårt speltips: PSG vinner borta mot Leipzig till oddset 2,15 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller