Real Madrid mot Sevilla – Speltips La Liga

Det väntar toppmöte på Estadio Santiago Bernabéu i den spanska huvudstaden Madrid. Real Madrid leder La Liga och tar emot Sevilla som ligger på tredje plats efter 13 sepalde omgångar. Men Sevilla kan ta över serieledningen från “Los Blancos” efter söndagens möte men då krävs det seger. Det är lättare sagt än gjort då Real Madrid visat fin form och vunnit fem raka matcher och samtidigt har sju segrar på åtta senaste matcherna i alla turneringar.

Hämta en oddsbonus hos Betsson idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Real Madrid går för segern

Real Madrid har blivit ett nytt lag under Carlo Ancelotti. En del spelare saknas som Gareth Bale, Eden Hazard samt VAlverde och Ceballos. Men Sevilla har också en del skadeproblem när Navas, Lamela och Suso saknas. “Los Blancos” är favoriter men det är ingen enkel uppgift med tanke på att Sevilla visat fin form. Men Real Madrid har fem raka segrar 13-4 i målskillnad på dessa matcher. 

Sevilla gör det bra

I La Liga har Sevilla sex matcher utan förlust och att ligga före både Atletico Madrid och FC Barcelona är givetvis imponerande. Även om den sistnämnda klubben kanske inte har någon vidare säsong. Avståndet upp till Real Madrid är endast två poäng inför mötet. Därmed kan man faktiskt gå upp i serieledning om man tar en seger under söndagskvällen. Men Real Madrid är starka på hemmaplan och har fått upp farten med 7-1 totalt på två senaste matcherna och oddsen visar att de är favoriter mot Sevilla. 

Real Madrid tar tre poäng

Carlo Ancelotti har fått fart på Real Madrid och är en tränare som förtjänar beröm. Även om det funnits en del bottennapp under säsongen är man i bra form och har radat upp vinster i både La Liga och Champions League. Laget leder sin grupp i CL och leder den inhemska ligan. Vi tror att de har vad som krävs för att vinna mot Sevilla också och spelar därför Real Madrid som segrare till oddset 1,71 hos Betsson.

Vårt oddstips: Real Madrid vinner över Sevilla till oddset 1,71 hos Betsson

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller