Real Madrid vs PSG – Oddstips Champions League

Vilket möte vi har att se fram emot mellan Real Madrid och PSG. Första mötet slutade 1-0 till PSG efter att Mbappe avgjort på tilläggstid. Nu är det dock ”Los Blancos” som har fördel av hemmaplan och det brukar innebära hemmaseger. Real Madrid har inte förlorat på Estadio Santiago Bernabéu sedan slutet av september. PSG har två raka bortaförluster. Vem når kvartsfinalen av de båda jättarna?

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Real Madrid stormar fram i ligaspelet

Real Madrid har ett järngrepp om La Liga-titeln men i Champions League är situationen något mer prekär. 0-1-underläge måste vändas vilket innebär att laget behöver vinna med två mål för att ta sig vidare. Ett måls seger mot PSG skulle innebära att det blir förlängning. Real Madrid har sedan förlusten mot PSG tagit tre raka segrar och såg mot Real Sociedad senast – i en match som slutade med 4-1 till Madrid-klubben – oerhört starka ut. Casemiro och Mendy är avstängda men de har ändå ett oerhört starkt lag.

PSG har inte imponerat på bortaplan

PSG må ha Lionel Messi, Neymar och Mbappe, på pappret världens bästa anfallstrio. Men på bortaplan har spelet inte imponerat. Efter segern mot Real Madrid på hemmaplan senast har PSG spelat tre matcher i Ligue 1. Två av dessa har varit på bortaplan mot Nantes och Nice och bägge gånger har det blivit förlust. De har faktiskt aldrig vunnit borta mot Real Madrid men vet samtidigt att ett oavgjort resultat räcker. Oddsen talar för knapp hemmaseger men det är väldigt jämna odds.

Real Madrid vinner matchen

Vi tror att Real Madrid är tillräckligt starka på hemmaplan för att klara av att ta alla tre poängen. De har imponerat på hemmaplan och är formstarka. Deras taktik att spela 0-0 mot PSG på bortaplan straffade sig men nu tror vi att de har vad som krävs för att vinna på hemmaplan. Om det blir med ett eller två mål återstår att se. Därför väljer vi att spela Real Madrid som vinnare mot PSG till oddset 2,50 hos ComeOn.

Vårt speltips: Real Madrid vinner mot PSG till oddset 2,50 hos ComeOn

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på ComeOn och spela på Champions League