Royale Union SG vs Malmö FF – Speltips Europa League

Malmö fortsätter i Europa League och i den andra gruppspelsmatchen är det den belgiska klubben Royal Union SG som väntar. MFF har en mörk historia mot belgiska lag då det inte blivit någon seger på sex försök. Nu återstår det att se om de kan vända trenden men de är klara underdogs enligt oddsen. Nu återstår det att se om de kan hota den belgiska klubben som inledde med att vinna borta mot Union Berlin. Kan MFF vinna mötet eller blir det ännu en förlust i Europaspelet?

Datum: 15/9 – 2022
Avsparkstid: 21:00
Arena: Stade Joseph Marien
Domare: B Frankowski

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Royale Union är starka

Den belgiska klubben Royale Union åkte ur kvalet till Champions League mot Rangers men har imponerat i gruppspelet i Europa League. Att vinna borta mot Union Berlin som inlett Bundesliga extremt bra är en skalp i sig. Visserligen har laget tre förluster på de fem senaste matcherna i Jupiter League men de kliver in i mötet mot Malmö som solklara favoriter. Allt annat vore en direkt överraskning för samtliga parter. Royale Union hoppas ta andra raka segern för att därmed skaffa sig ett strålande utgångsläge inför fortsättningen.

Malmö FF vann sin senaste match

Åge Hareide fick ingen strålande comeback när hans MFF föll mot Braga med 0-2 hemma. Mot IFK Norrköping såg det dock bättre ut och han lyckades föra klubben till seger med 2-1 efter att laget vänt en match för första gången på hela säsongen. Nu återstår det att se om han kan överraska borta mor Royale Union. Som tränare för Malmö har han aldrig tagit poäng på bortaplan i Europa och om han lyckas med detta vore det en rejäl överraskning.

Det blir tufft för MFF

Malmö har aldrig vunnit mot belgiskt motstånd och det är ingen hemlighet att laget prioriterar Allsvenskan efter en katastrofal säsong i det inhemska spelet. Kan de bryta trenden under torsdagen, oddsen talar inte för det och vi tror inte det heller. Istället väljer vi att spela att Royale Union vinner till oddset 1,53 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Royale Union vinner över Malmö FF i Europa League till oddset 1,53 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller