Så många medaljer tar Sverige i Vinter-OS 2022 – Speltips

Vinter-OS i Peking 2022 är bara en dag bort och det finns mängder av svenska medaljhopp. Under 2018 i Sydkorea lyckades Sverige ta 14 medaljer varav sju guld. Nu hoppas vi att det blir ännu fler än senast och det finns verkligen medaljhopp att se upp med. Det finns möjlighet till en hel del medaljer för de svenska deltagarna i längdskidor, sprint och skidskytte. Men också i curling och skridskor finns det förhoppningar att det ska bli medalj. Hur många medaljer Sverige tar återstår att se men vi har stora förväntningar på de svenska stjärnorna.

Hämta en oddsbonus hos Betsson och upptäck betting på OS

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

De största medaljhoppen i Vinter-OS 2022

Det är på längdskidor, sprint och skidskytte som Sverige har sina största medaljhopp i Vinter-OS. Nils Van Der Poel är stor favorit enligt oddsen att ta medalj på 5000 och 1000 meter. Han tog VM-guld på båda distanserna och har också tagit två världsrekord. Maja Dahlqvist hoppas vi också tar medalj i såväl sprint fristil som att Sverige tar medalj i lagsprint.

Frida Karlsson är också ett stort medaljhopp i längdskidor precis som systrarna Öberg är i skidskytte tillsammans med Sebastian Samuelsson. Har vi tur når Tre Kronor också långt även om de bästa spelarna från NHL inte är med. Även i Curling finns det goda chanser med Lag Edin och Lag Hasselborg.

Så många medaljer tar Sverige

De svenska deltagarna ser ut att hittat formen lagom tills det är dags för OS i Peking 2022. Vi tror det kommer att bli en hel drös medaljer och samma succé som 2008 när Sverige kom före Norge i medaljligan. Det kanske man inte lyckas med denna gången men vi tror i alla fall på många medaljer. Bara i sprint, skidskytte och längdskidor bör det kunna bli än 20 medaljer och spelbolagen tror det kan bli en hel del medaljer. Därför spelar vi över 20,5 medaljer i vinter-OS för Sverige till oddset 2,00 hos Betsson.

Vårt speltips: Sverige tar över 20,5 medaljer i Vinter-OS 2022 i Peking till oddset 2,00 hos Betsson.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på Betsson och spela på Vinter-OS 2022 till bra odds

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller