Semifinal i Nations League – Nederländerna möter Kroatien – Speltips

Det är en laddad stund i fotbollsvärlden med landslagsuppehållet. Utöver EM-kvalmatcher är det dags för semifinalerna i Nations League. Först ut är Nederländerna, som ställs mot Kroatien, det lag som tog bronset i VM. Oddsen hos Oddsgurus pekar på Nederländerna som tydliga favoriter, men i en semifinal i en sådan här stor turnering kan allt hända. Vem tar sig vidare till finalen på onsdagskvällen?

Datum: 14 juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: De Kuip (Rotterdam)

Hämta din oddsbonus hos Betinia och satsa på Nations League

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna siktar på en finalplats

Nederländerna är favoriter att nå finalen i Nations League. Laget nådde final i turneringens första upplaga men fick se sig besegrade av Portugal med 0-1. Nu står de inför möjligheten att ta sig till ännu en final men det innebär att de måste besegra Kroatien. Kroatien visade under VM att de är ett starkt lag att räkna med när de tog hem sin andra raka VM-medalj i VM 2022 i Qatar.

Ett starkt Kroatien har finalen i sikte

Kroatien ställdes mot tufft motstånd i form av Danmark och Frankrike i sin Nations League-grupp men imponerade och lyckades ta sig vidare till semifinal med en stark fotbollsinsats. Laget har erfarenhet och en ny gyllene generation av spelare, med Zlatko Dalic som en betrodd förbundskapten. Om de presterar på topp kan det mycket väl vara Kroatien som går segrande ur denna drabbning.

En jämn match att vänta

Vi förutspår en mycket jämn match mellan Nederländerna och Kroatien. Båda lagen hade en krokig start i de två första EM-kvalmatcherna för EM 2024. Kroatien lyckades endast spela 1-1 mot Wales, men vann mot Turkiet. Nederländerna förlorade med 0-4 mot Frankrike, men slog sedan Gibraltar med 3-0. Vi förväntar oss en jämn och intensiv match som kräver förlängning för att avgöras. Därför spelar vi på oavgjort i matchen mellan Nederländerna och Kroatien med oddset 3,40 hos Betinia.

Vårt speltips: Oavgjort under ordinarie tid i semifinalen mellan Nederländerna och Kroatien till oddset 3,40 hos Betinia.

Team Oddsgurun

Hämta din oddsbonus hos Betinia och betta på Nations League

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller