Sepsi Sf Gheorghe vs Djurgårdens IF – Speltips Europa Conference League-kval

Djurgården är i strålande form och har nu chansen att ta sig ett steg närmare spel i Europa i höst. Laget har imponerat både i Allsvenskan och Europa och har radat upp åtta raka segrar i tävlingsmatcher. Nu väntar rumänskt motstånd och Djurgården är efter att ha slagit ut Rijeka favoriter i dubbelmötet. Men det krävs ett stabilt resultat på bortaplan för att lyckas med detta då Sepsi Sf. Gheorghe inte är något enkelt motstånd.

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på kvalet till Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Sepsi Sf Gheorghe är från Rumänien

De flest kanske inte känner till Sepsi Sf. Gheorghe då det främst är Cluj som är kända från Rumänien. Sepsi Sf. Gheorghe lyckades ta sig vidare till denna kvalomgång efter att slagit ut O. Ljubljana i förra kvalomgången. Då vann de med 3-1 hemma och förlorade med 1-2 borta, ett resultat som räckte för avancemang. Enligt oddsen blir det en jämn match men samtidigt är det Djurgården som är knappa favoriter.

Djurgården är i riktigt bra form

Djurgården leder Allsvenskan och imponerade stort mot Rijeka i förra kvalomgången. Laget vann dessutom mot serieledaren BK Häcken på bortaplan i förra omgången i Allsvenskan. Djurgården har åtta raka segrar i Allsvenskan och Europa. Laget framstår mer och mer som en maskin och frågan är om de kanske lyckas ta sig vidare till Europa för en gångs skull. De borde i alla fall kunna ta sig förbi Sepsi Sf. Gheorghe över två matcher.

Det blir jämnt i Rumänien

Mycket tyder på att det blir en jämn tillställning i Rumänien. Oddsen visar helt klart på detta och även om Djurgården imponerat i Allsvenskan är det en tuff bortamatch. Vi tror att DIF tar sig vidare över två matcher men att det blir oavgjort i Rumänien. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Sepsi Sf. Gheorghe – Djurgårdens IF till oddset 3,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Sepsi Sf. Gheorghe och DIF slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på kvalet till Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller