Sevilla vs Roma – Speltips Europa League Final

Den 31:a maj är det dags för final mellan Sevilla och Roma i Europa League. AS Roma spelar sin andra raka final i Europa efter att ha vunnit förra säsongens Europa Conference League. Nu har de chansen att hindra Sevilla, turneringens mesta mästare, att ta ytterligare en titel. Mourinho har aldrig förlorat en final i en Europeisk turnering men har hans Roma vad som krävs för att hålla sviten intakt? På onsdag har vi svaret.

Datum: 31 maj 2023
Avspark: 21:00
Arena: Puskás Aréna (Budapest)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sevilla är knappa favoriter

Sevilla har inte haft en rolig säsong i La Liga och ser ut att sluta på elfte plats. Oavsett vilket missar de Europaspel om de inte vinner mot Roma i finalen. Laget har vunnit Europa League sex gånger och aldrig förlorat en final i turneringen. Ska den trenden brytas nu när Roma står som motståndare i finalen? Det lär hur som helst bli en spännande drabbning. Sevilla kommer till spel utan Corona, Fernando och Gueye.

Roma vill vinna sin andra raka final 

För AS Roma handlar det om att vinna sin andra raka Europafinal i turneringen de aldrig vunnit. Men Mourinho vet hur man vinner Europeiska finaler. Han har vunnit två Champions League, två Europa League och en Europa Conference League. Portugisen är den ende tränare som vunnit alla tre turneringar och som har fem Europeiska titlar utan att förlora en enda final.

Vem vinner matchen?

Antingen bryter Sevilla sina suveräna svit med finalsegrar i Europa League eller så bryter Mourinho sin perfekta svit av segrar i europeiska finaler. Oavsett vilket blir det säkert en spännande drabbning mellan lagen. Vi tror att det kan bli mycket intressant och så jämnt att det går till straffar. Därför spelar vi att det blir oavgjort till oddset 3,10 hos Campobet.

Vårt speltips: Sevilla mot Roma i Europa League-finalen går till förlängning till oddset 3,10 hos Campobet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller