Skottland vs Georgien – Speltips EM-kvalet

Skottland har inlett EM-kvalet oerhört starkt med tre raka vinster. Än mer imponerande är att vinsterna kommit hemma mot Spanien och borta mot Norge. Det gör att det skotska landslaget nu ser ut att kunna nå EM 2024. Faktum är att det är en gruppfinal som väntar mot Georgien, det enda laget förutom Skottland som är obesegrade i gruppen. Skottland är klara favoriter om vi tittar på oddsen hos oddsgurus. Har de vad som krävs för att ta en fjärde raka seger i EM-kvalet?

Datum: 20 juni 2023
Avspark: 20:45
Domare: I Vad (Ungern)
Arena: Hampden Park (Glasgow)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och betta på EM-kvalet

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Skottland siktar på fjärde raka

Skottland har verkligen imponerat under inledningen av EM-kvalet. Vid förra landslagssamlingen vann de först mot Cypern hemma följt av en stabil seger mot Spanien med 2-0. Under denna samling såg laget ut att åka på första poängtappet då de låg under med 0-1 i minut 87. Men två snabba mål i minut 87 och 89 gjorde att laget åkte från Oslo med alla tre poäng. Därmed står man på maximala nio poäng efter tre matcher. 

Georgien har överraskat

Georgien är starka på hemmaplan vilket vi svenskar har fått erfara. Faktum är att de har en strålande form och inte har förlorat en tävlingsmatch sedan oktober 2021. På lagets 15 senaste landskamper har man 11 vinster, tre oavgjorda och en förlust; mot VM-fyran Marocko. I EM-kvalet inledde man med att spela 1-1 mot Norge följt av en seger borta mot Cypern med 2-1. Frågan är hur det slutar nu?

Skottland tar hem detta

Skottland ser oerhört starka ut och är favoriter enligt oddsen också. Även om Georgien är svårslagna och har en stark form tror vi att Skottland är för bra. Därför spelar vi Skottland som vinnare till oddset 1,50 hos Snabbare.

Vårt speltips: Skottland vinner över Georgien till odds 1,50 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och betta på EM-kvalet

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller