Spanien mot Sverige – Speltips på VM-kvalet

Efter fiaskot mot Georgien är Sverige i ett prekärt läge om att ta direktplatsen till fotbolls-VM 2022. Nu krävs det seger borta mot Spanien vilket vore en rejäl överraskning. Framförallt med tanke på hur det såg ut senast. Hade det blivit vinst mot Georgien hade Sverige varit klara för VM vid oavgjort men nu ser det ut att bli Play Off istället. Det krävs ett svenskt mirakel för bortaseger men det blågult kan ta med sig är att de inte förlorat på tre möten mot nationen.

Hämta en oddsbonus på Fastbet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spanien är favoriter

Det spanska laget förlorade visserligen mot Sverige senast men sedan dess har man gått rent i VM-kvalet. Segrar mot Georgien, Kosovo och Grekland gör att laget har det i egna händer. Dessutom slog man ut Italien i semifinalen av Nations League men i finalen mot Frankrike blev det förlust. Nu räcker det med oavgjort för att vara klara för VM 2022.

Sverige behöver ett mirakel

Tittar vi på oddsen är de solklart till Spaniens favör. Sverige krigade visserligen till sig ett oavgjort resultat i sommarens EM. Och senaste mötet vann Sverige rättvist med 2-1. Men nu mot Spanien blir det tufft. Framförallt med tanke på hur svagt spelet var mot Georgien. Därför vore det en rejäl överraskning med vinst för Janne Anderssons mannar.

Kan Sverige överraska?

Vi hoppas på en ny bragd men Spanien har för många stjärnor. De flesta hör hemma i La Liga. Med fördelen av hemmaplan känns det som att det blir en för svår nöt att knäcka. Spanien har ett för bra lag för att Sverige ska kunna överraska. Därför väljer vi också att spela Spanien som vinnare till oddset 1,40 hos Fastbet.

Vårt speltips: Spanien vinner mot Sverige till oddset 1,40 hos Fastbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus och spela hos Fastbet