Spanien vs Kroatien – Speltips U21-EM

Spanien kan säkra en plats i kvartsfinalen om de tar poäng mot Kroatien. Mycket tyder på att det blir så då Kroatien såg riktigt svaga ut i sin premiär mot Ukraina när de föll med 0-2. Spanien däremot tog en övertygande seger mot värdnationen Rumänien och vann komfortabelt med 3-0. Tittar vi på oddsen hos oddsgurus är Spanien solklara favoriter men Kroatien har spelat jämnt mot Spanien förut. Vem vinner den spännande matchen?

Datum: 24 juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: Superbet Arena – Giulesti (Bukarest)
Domare: A Lindhout (Nederländerna)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på U21-EM

Spanien är klara favoriter

Spanien, med många spelare från La Liga, har imponerat under turneringens inledning med en riktigt bra prestation mot Rumänien. Nu återstår det att se om de kan stå för en lika fin prestation. Samtliga tre mål kom i andra halvlek men det var klar dominans hela matchen med 79% bollinnehav och 25 – 7 i målchanser. Spanien är en av förhandsfavoriterna att vinna turneringen. En seger mot Kroatien innebär att gruppsegern med stor sannolikhet är deras.

Kroatien var en besvikelse i premiären

Det var en rejäl besvikelse att se Kroatien i lagets premiär i turneringen. Laget var favoriter inför matchen mot Ukraina men föll med 0-2 och var i ärlighetens namn inte nära att få med sig något från matchen. Skulle de hota Spanien vore det därför mycket förvånande vilket oddsen också visar. Kroatien hade dock fin form inför EM och vann bland annat mot England i mars. 

Spanien tar hem segern

Spanien är favoriter av en anledning och vi tror att de har vad som krävs för att vinna mot Kroatien. Allt annat vore en rejäl överraskning med tanke på hur det såg ut i första matchen för lagen. Vi tror att Spanien tar hem detta och spelar de som vinnare till odds 1,44 hos Betinia.

Vårt speltips: Spanien över Kroatien till oddset 1,44 hos Betinia.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på U21-EM