Speltips Vinter-OS – Damernas Masstart skidskytte

Det är dags för Vinter-OS att gå mot sitt slut och det blir en intensiv avslutning på helgen för svensk del. Bland annat väntar en minst sagt intressant masstart på 12,5 km för damerna. De svenska åkarna tog under onsdagen ett guld i stafetten vilket var den tredje medaljen detta OS för skidskyttelandslaget. Elvira Öberg har sedan tidigare två medaljer i detta OS efter hennes två silver. Blir det hennes fjärde medalj?

Betta på OS hos Betsson med en välkomstbonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Tar Elvira Öberg ytterligare en medalj?

Den norska åkaren Marte Olsbu är tyvärr solklar favorit. Det är inte så konstigt med tanke på att hon redan tagit dubbla guld. Nu väntar det sista loppet i detta OS och norskan kommer med sitt säkra skytte förmodligen att ytterligare ett OS-guld. Men det finns goda chanser på svensk medalj. Elvira Öberg har alltså dubbla silver men Hanna Öberg har efter fiaskot visat att formen är på gång då hon stod för en fantastisk stafett. Sverige har tagit många medaljer i detta vinter-OS och nu hoppas vi på ännu en medalj. Mycket talar för att någon av systrarna Öberg tar en medalj men det gäller att hålla ett öka på Italienskan Dorothea Wierer som gjort det bra.

Vi tror på succé för Elvira

Precis som sin syster har Elvira Öberg fått sitt stora genombrott under ett olympiskt spel. För fyra år sedan var det Hanna Öberg som tog guld. Detta spel är det istället Elvira som tagit två silver och ett guld. Nu tror vi att hon ska klara av att säkra en sensationell fjärde medalj vilket oddsen också hintar om. Det gäller att skyttet stämmer men hon har visat i detta OS att hon är bäst när hon gäller. Därför väljer vi att spela Elvira Öberg att ta medalj till oddset 2,25 hos Betsson.

Vårt speltips: Elvira Öberg tar medalj i masstarten till oddset 2,25 hos Betsson

Hämta din oddsbonus hos Betsson och spela på OS