Stanley Cup-final – Vegas Golden Knights på gränsen till historisk titel – Speltips

Vegas Golden Knights befinner sig endast en vinst från att erhålla sin allra första Stanley Cup-titel. Efter fyra spelade matcher står de som ledare med 3-1 mot Florida Panthers. Nu finns möjligheten att säkra titeln inför hemmapubliken i T-Mobile Arena, belägen vid hotellet New York, New York. Det skulle vara ett extraordinärt ögonblick för laget som bara befinner sig i sin tredje NHL-säsong och som nådde finalen i sin första säsong men föll vid det tillfället. Florida Panthers har emellertid inte gett upp men måste vinna för att hålla finalserien vid liv. Enligt oddsgurus pekar det mesta på Vegas Golden Knights som segrare.

Datum: 14 juni 2023
Nedsläpp: 02:00
Arena: T-Mobile Arena (Las Vegas)

Hämta din oddsbonus hos LeoVegas och betta på Stanley Cup-finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Vegas Golden Knights ett steg från gloria

Vegas Golden Knights har presterat imponerande under denna slutsäsong och har ännu inte tvingats till ett avgörande Game 7. Efter en framstående grundserie i NHL gick laget in i slutspelet som första seedning. I åttondelsfinalen mot Winnipeg Jets triumferade de med 4-1, följt av en 4-2-seger över Edmonton Oilers i kvartsfinalen. I semifinalen mot Dallas Stars demonstrerade Vegas sin strålande form och vann med 4-2. J Marchessault har utmärkt sig med sina 24 poäng, uppdelat på 13 mål och 11 assist.

Florida Panthers har chockat i slutspelet

Florida Panthers, som var det sämst seedade laget inför slutspelet, har överträffat alla förväntningar. Trots att de låg under 1-3 i matcher mot Boston Bruins, som var favoriter för Stanley Cup-titeln efter grundserieni NHL, lyckades de vända och vinna med 4-3. De fortsatte med att vinna över Toronto Maple Leafs med 4-1 i kvartsfinalen och sedan med 4-0 mot Carolina Hurricanes i semifinalen. I matchserien mot Vegas har de dock haft det svårare, med bara en vinst i de första fyra matcherna och två bortamatcher återstår.

Vegas tar hem Stanley Cup

Vegas Golden Knights har bevisat att de är NHL:s bästa lag den här säsongen och har också visat samma dominans under slutspelet. Vi tror att de har det som krävs för att vinna denna match och säkra titeln. Vi spelar därför på Vegas Golden Knights som segrare i ordinarie speltid till odds 1,97 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Vegas Golden Knights besegrar Florida Panthers med odds 1,97 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta din oddsbonus hos LeoVegas och betta på Stanley Cup-finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller