Sverige mot Slovenien – Speltips Nations League

Kräftgången fortsätter för det svenska landslaget. Fyra raka förluster har inneburit att Janne Anderssons mannar nu ligger sist i grupp 4. Allt annat än seger hemma mot Slovenien innebär att Sverige åker ur B-divisionen och istället får spela i League 6 kommande omgång. Det vore direkt pinsamt men sen har Janne Andersson inte lyckats riktigt sedan VM 2018 och en rad felbeslut har gjort att vi nu är där vi är. Men Sveriges Fotbollsförbund vill ge livstidskontrakt till förbundskaptenen så räkna inte med någon åtgärd oavsett hur det går mot Slovenien.

Datum: 27/9 – 2022
Avspark: 20:45
Arena: Friends Arena (Solna)
Domare: F Zwayer (Tyskland)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Sverige spelar inte bra

Visst går det att skylla på skador bland mittbackarna men samtidigt finns det en anledning till att Pontus Jansson tackat för sig i landslaget. Sverige har mängder av talang men har de en förbundskapten som kan hantera den nya generationens spelare? Fyra förluster i rad mot Norge och Serbien gör att Sverige måste vinna mot Slovenien. Annars blir det uttåg och nedgradering till League C.

Slovenien kommer stärkta efter seger

Slovenien inledde med förlust mot Sverige i Nations League men på de tre senaste matcherna i turneringen är de obesegrade. Seger senast mot Norge med 2-1 och dessförinnan kryss mot Serbien och Norge. Slovenien har aldrig vunnit mot Sverige och vi hoppas att denna trend fortsätter.

Sverige kriger till sig en seger

Inget av lagen ska spela i VM 2022 och det ser inte ut att bli någon fantastisk fotbollsfest på Friends Arena. Oddsen talar för att det blir en svensk seger och vi tror att Sverige tar sig samman och lyckas vinna matchen. Därför spelar vi Sverige som segrare till oddset 1,75 hos Snabbare.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Slovenien till oddset 1,75 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller