Sverige möter Nya Zeeland – Speltips Landskamp

Janne Andersson, förbundskapten för Sverige, har en avgörande landslagssamling framför sig. Först står Nya Zeeland på tur i en träningsmatch, följt av en utmanande EM-kvalmatch mot Österrike. Enligt oddsgurus pekar allt mot att Sverige är de tydliga favoriterna, även om man förväntas använda en laguppställning med mycket rotation för att spara nyckelspelare inför tisdagens match. Trots detta, förväntas Sverige segra över Nya Zeeland, oavsett vilken uppställning som används. Hugo Larsson, som kan debutera i A-laget, är en spännande spelare att följa under denna samling.

Datum: 16 juni 2023
Avspark: 19:00
Solna: Friends Arena (Solna)

Hämta din oddsbonus hos Nordicbet och satsa på EM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sverige tippas som segrare

Trots att Janne Andersson förväntas använda en rotation i startelvan bör det inte vara något hinder för en svensk seger över Nya Zeeland. Det svenska laget har tillräckligt med talang för att besegra en nation vars enda seger i de senaste sju matcherna var mot Kina i en träningsmatch. Det finns flera svenska spelare som behöver visa vad de går för inför den kommande kvalmatchen mot Österrike. Vem kommer att ta tillfället i akt?

En tuff match väntar för Nya Zeeland

Nya Zeeland har haft det svårt på fotbollsplanen, med endast en seger mot Kina sedan mars och förluster mot Australien, Costa Rica och Peru. Visst, de har också två oavgjorda matcher mot Oman och Kina, men en bortamatch i Solna mot Sverige torde bli en alltför svår utmaning. 

Sverige siktar på positiv start inför Österrike

Sverige kommer från en besvikelse när de förlorade hemma mot Belgien med 0-3. Nu är det endast seger mot Österrike som kan hålla EM-hoppet vid liv vilket gör en stark start mot Nya Zeeland av yttersta vikt. Vårt tips är att Sverige kommer lyckas besegra Nya Zeeland, vilket ger odds 1,25 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Sverige segrar över Nya Zeeland med odds 1,25 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta din oddsbonus hos Nordicbet och satsa på EM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller