Sverige vs Egypten – Speltips Kvartsfinal Handbolls-VM

Sverige flyttar från Scandinavium till Tele 2 Arena under resterande del av turneringen. Efter att ha gått rent i turneringen är det Egypten som väntar i kvartsfinal. Sverige hoppas kunna finna och nå en semifinal där vinnaren av Tyskland och Frankrike väntar. Det svenska laget siktar på VM-guld men det är givetvis ingen enkel uppgift att gå hela vägen. Men tittar vi på formen och att Sverige kunnat rotera och vila hittills under mästerskapet ser allting väldigt lovande ut. Nästan lite för bra.

Datum: 25 januari 2023
Avkast: 20:30
Arena: Tele 2 Arena (Stockholm)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Sverige är enorma favoriter

Sverige är enorma favoriter när de kliver in i kvartsfinalen mot Egypten. Sverige har vunnit samtliga matcher i detta VM. Först gick de igenom gruppspelet med segrar mot Brasilien, Kap Verde och Uruguay. Detta fortsatte med segrar mot Ungern och Island. Därmed kunde Sverige lufta laget rejält mot Portugal i sista matchen då de redan var klara gruppettor. Ett reservbetonat Sverige vann ändå med 32-30. Nu väntar Egypten i en tung kvartsfinal av Handbolls-VM 2023.

Egypten har varit starka

Egypten har varit starka under detta mästerskap och hade idel segrar innan den avslutande matchen mot Danmark. Laget inledde med att besegra Kroatien med 31-21 och betade sedan av Marocko, USA, Belgien och Bahrain. I sista matchen mot Danmark blev det dock förlust med 25-30.

Sverige tar sig vidare

Tittar vi på oddsen är Sverige helt klart favoriter att ta sig vidare till semifinal. Räkna med ett bra tryck på Tele 2 Arena i Stockholm. Det svenska laget kommer att ha många fans i ryggen när de ställs mot Egypten. Allt annat än seger vore ett rejält fiasko för det svenska laget. Därför väljer vi att spela Sverige som vinnare till oddset 1,27 mot Egypten hos Nordicbet.

Vårt speltips: Sverige vinner kvartsfinalen mot Egypten till oddset 1,27 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller