Sverige vs Moldavien – Speltips Träningslandskamp

Inför ödesmatchen mot Belgien ska Sverige spela en träningsmatch mot Moldavien på hemmaplan. Det är en betydelselös match med undantag för att ingjuta självförtroende i det sargade svenska landslaget som med stor sannolikhet missar ytterligare ett mästerskap. Janne Anderssons dagar som förbundskapten är snart räknade men han kan i alla fall avsluta på topp. Sverige ska bara ta en seger mot svaga Moldavien. Vem vinner matchen på Friends Arena i Solna?

Datum: 12 oktober 2023
Avspark: 17:00
Arena: Friends Arena (Solna)

Hämta en oddsbonus på Expekt och spela på Sveriges landslag

Sverige är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen är det Sveriges landslag som är favoriter att vinna. Inte för att Sveriges landslag är i bra form utan för att Moldavien är en extremt svag motståndare. Det svenska landslaget är i princip utslagna ur sin kvalgrupp och missar EM 2024 i Tyskland. Även om det skulle bli seger borta mot Belgien är sannolikheten extremt låg för att lyckas. Men Sverige brukar vara bra på att avfärda svagt motstånd och räkna med revanschsugna spelare. 

Moldavien har överraskat en del

Moldavien må vara en blåbärsnation men de har överraskat positivt i EM-kvalet. Två raka segrar mot Polen och Färöarna gör att de i allra högsta grad är med i kampen om en plats i EM i Tyskland. Laget är bra två poäng efter Albanien som leder gruppen och står på samma poäng som tvåan Tjeckien. En fin avslutning på kvalet skulle innebära nationens första stora mästerskap någonsin.

Sverige tar hem detta

Trots att Moldavien är i fin form ska Sverige inte misslyckas med att ta tre poäng. Det svenska landslaget har tillräckligt bra offensiv för att vinna detta vilket vi också tror att de lyckas med. Därför spelar vi Sverige som vinnare till odds 1,10 hos Expekt.

Vårt speltips: Sverige vinner hemma mot Moldavien till odds 1,10 hos Expekt.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på landslaget