Tjeckien vs Danmark – Speltips Fotbolls-EM kvartsfinal

Danmark har vänt på turneringen dramatiskt efter den hemska inledningen. Nu ser vägen öppen ut till semifinal då det är Tjeckien som väntar i kvartsfinal. Visserligen ett Tjeckien som slog ut Nederländerna, men det ska ändå kunna gå vägen för danskarna. Danmark var överlägsna i åttondelen mot Wales och vann komfortabelt med 4-0. Därmed står man på 8-1 på de två senaste matcherna i turneringen. En tuff uppgift för Tjeckien alltså som är underdogs inför mötet.

Hämta en välkomstbonus hos Betsson idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Tjeckien överraska i den viktiga kvartsfinalen?

Tjeckien nådde EM-final 1996 och har en historia i turneringen. I årets EM-turnering har man också varit starka. Seger mot Skottland och kryss mot Kroatien gjorde att laget tog sig vidare trots uddamålsförlust mot England. I åttondelsfinalen väntade svåra Nederländerna som var en av gruppspelets stora behållningar. Men Tjeckien stod för en riktigt bra insats och kunde vinna matchen med 2-0. Det mest överraskande var att det var fullt rättvist med segern också. Visst kan det bli svårt att gå och vinna hela EM 2021 men Tjeckien har ett bra lag och en god organisation.

Danmark kliver in med något av ett favoritskap

Det danska landslaget har imponerat stort efter den tuffa inledningen. I premiären mot Finland drabbades Christian Eriksen av hjärtstillestånd men överlevde. Ett chockat Danmark förlorade sedan matchen mot Finland. Efter 1-2 mot Belgien i andra omgången såg det tufft ut för Danmark. Men en kross av Ryssland gjorde att laget slutade tvåa i gruppen och fick Wales i åttondelsfinalen. Där blev det total kross med hela 4-0 och därmed är danskarna nu framme i kvartsfinal. Kan de klara av att ta sig vidare till semifinal och närma sig bedriften från 1992? Danmark är ganska stora favoriter och har ett otroligt lag.

Vem vinner den spännande matchen?

Enligt oddsen är det Danmark som kommer att vinna matchen. Men det kan bli en jämn tillställning och om det är något denna turnering lärt oss är det att favoriten inte alltid tar sig vidare. Men i slutändan tror vi att Danmark är för starka och vinner matchen. Därför spelar vi Danmark som vinnare till oddset 2,05 hos Betsson.

Vårt speltips: Danmark vinner kvartsfinalen mot Tjeckien till oddset 2,05 hos Betsson

Team Oddsgurun

Hämta din välkomstbonus hos Betsson och oddsa på upplösningen av EM 2021

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller