Tjeckien vs Wales – Speltips VM-kvalet

Belgien har i praktiken redan vunnit kvalgrupp E men kampen om andraplatsen ser ut att bli något extra. Såväl Tjeckien som Wales har skrapat ihop sju poäng vardera när de nu möts i Prag. Men Tjeckien har en match mer spelad än walesarna inför mötet vilket gör att det är hemmalaget som har pressen på sig då Wales vid ett oavgjort resultat har det i egna händer inför avslutningen. 

Hämta en oddsbonus hos ComeOn

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Tjeckien få revansch för senast?

Tjeckien gjorde ett starkt EM där de nådde kvartsfinal efter att sensationellt slagit ut Nederländerna i åttondelsfinalen. Sedan dess har de spelat två kvalmatcher till VM där nationen vann mot Belarus med 1-0 men föll mot Belgien med 0-3. Frågan är om laget har vad som krävs för att vinna mot Wales. Senast lagen möttes slutade matchen 1-0 till Wales men nu är det Tjeckien som har hemmaplan och är favoriter. 

Kan Wales överraska?

Wales tog sig visserligen vidare från sin grupp i EM men i åttondelsfinalen mot Danmark föll laget rejält med 0-4. Laget hade grepp om andraplatsen i kvalgruppen till VM men efter segern mot Belarus fick laget endast 0-0 mot Estland senast. För Wales gäller det att inte förlora men med tanke på att man har Belgien kvar att möta vore en seger att föredra om de ska ha det i egna händer inför avslutningen av kvalet.

Tjeckien tar hem det

Tjeckien visade under EM att man är ett bra lag och även om laget föll tungt senast mot Belgien borde man klara av att slå Wales vilket oddsen också visar. Med tanke på att resterande spelschema ser komfortabelt ut vågar vi nog påstå att Tjeckien tar playoff-platsen bakom Belgien om laget vinner mot Wales på hemmaplan vilket vi tror man lyckas med. Laget har spelat en fin fotboll den senaste tiden. Därför spelar vi Tjeckien som vinnare till oddset 1,74 hos ComeOn.

Vårt speltips: Tjeckien vinner hemma mot Wales till oddset 1,74 hos ComeOn

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och betta på VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller