Tottenham mot Manchester United – Speltips Premier League

Om Ole Gunnar Solskjaer är kvar som tränare för Manchester United även efter matchen mot Tottenham är högst osannolikt. I alla fall om United skulle förlora vilket mycket talar för. Fiaskot senast mot Liverpool gör att Solskjaer är en pressad man och med tanke på laget han förfogar över går det minst sagt att tala om att det är dags för norrmannen att lämna klubben. Men i skrivande stund är han fortfarande tränare för Manchester United och därför är det inte mycket som talar för att United vinner borta mot Tottenham.

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Tottenham är också i dålig form

United må vara i kris men Tottenham är inte mycket bättre. 0 mål på de två senaste matcherna och förlust mot både Vitesse och West Ham. Tottenham ligger på en sjätte plats i tabellen men har enbart två poäng upp till fjärdeplatsen. Men tre förluster på de fem senaste matcherna visar att man är en bit ifrån toppformen.

Manchester United är i total kris

Formen till United är direkt horribel. Ingen seger i Premier League på de fyra senaste matcherna och laget är åtta poäng bakom Chelsea som leder tabellen. Med tanke på att målsättningen var att utmana om titeln är det direkt undermåligt en klubb som United att prestera den fotboll som man gör just nu. Framförallt med tanke på att Varane, Ronaldo och Sancho värvats in inför säsongen. Spelet i både Champions League och Premier League har varit undermåligt.

Tottenham vinner och Solskjaer får gå

Med tanke på att det sägs att Solskjaer har tappat omklädningsrummet är det inte mycket som talar för att spelarna skulle prestera för att vinna mot Tottenham. Visserligen är Spurs inte i någon vidare form men 0-5 mot Liverpool lär ha inneburit att självförtroendet är nere på botten. Det är märkligt att det enligt oddsen är United som är favoriter men det ger helt klart spelvärde på hemmalaget Tottenham.

Vi spelar Tottenham som vinnare till oddset 2,80 hos Nordicbet

Vårt oddstips: Tottenham vinner hemma mot Manchester United till oddset 2,70 hos Nordicbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på Nordicbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller