Tottenham vs Arsenal – Speltips Premier League

Det är dags för ett högintressant Londonderby i Premier League. Två lag som hoppas gå segrande ur striden och som verkligen behöver det. Tottenham för att inte tappa mark till topp 4 och Arsenal för att hålla kvar avståndet i sin serieledning. Arsenal är favoriter till segern enligt oddsen men det känns som ett möte som kan sluta hur som helst. Arsenal har inte vunnit borta mot Tottenham i Premier League sedan 2014. Kan de bryta trenden på söndag?

Datum: 15 januari 2023
Avspark: 17:30
Arena: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Domare: C Pawson (England)

Hämta en oddsbonus hos Bethard

8+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Tottenham har halkat efter

Tottenham inledde säsongen extremt starkt men har halkat efter. Efter VM tappade laget först poäng mot Brentford innan de föll mot Aston Villa. Sedan har de plockat segrar mot Crystal Palace i Premier League och mot Portsmouth i FA-cupen. De hoppas nu kunna hota sin värsta rival och förstöra för Arsenal som leder serien och har imponerat. Men då krävs det betydligt bättre spel än de vad som varit fallet de senaste veckorna.

Kan Arsenal ta guldet?

Nu väntar en intensiv period för Arsenal då de inom fem omgångar ställs mot Tottenham, Manchester United och Manchester City. Om Arsenal vinner majoriteten av dessa matcher ser det riktigt fint ut inför resterande del av säsongen. Laget har imponerat hela säsongen och har endast en förlust i Premier League. Avståndet ner till Man City är fem poäng.

Blir en högintressant match

Vi tror helt klart att det kommer att bli en riktigt intressant match mellan lagen. Båda lagen är i behov av poäng, om än av olika anledningar. Arsenal för att hålla sitt avstånd som nummer 1. Tottenham för att sluta topp 4. Vi tror att det blir så jämnt att matchen slutar oavgjort även om Arsenal är favoriter enligt oddsen. Därför spelar vi att det slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Tottenham och Arsenal slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard

8+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller