Tottenham vs Everton – Speltips Premier League

Det vankas full PL-omgång i helgen där Tottenham tar emot Everton i en högintressant drabbning. Tottenham har självförtroende efter att blivit första laget på sju månader att vinna borta mot Brighton. Nu väntar ett Everton som såg svaga ut mot Manchester United och inte hade särskilt mycket att säga till om även om de hade ledningen. Spurs kliver in som favoriter och bör klara av att ta tre poäng hemma mot Everton.

Datum: 15/10 – 2022
Avspark: 18:30
Arena: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Domare: P Tierney

Hämta en välkomstbonus hos Betinia och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Tottenham är favoriter enligt oddsen

Tottenham vann förra helgens omgång borta mot Brighton med 1-0 och blev första lag sedan mars att göra just detta. Det följdes upp av en svängig match mot Frankfurt i Champions League. Nu är det dags igen för ett intressant möte när Everton kommer på besök. Kulusevski har varit borta ett tag och nu är frågan om han är tillbaka inför matchen mot Everton.

Everton kämpar i mitten av tabellen

Everton hade fin form med sju raka matcher utan förlust i Premier League och EFL Cup. Men mot Manchester United senast blev det för tufft och laget föll med 1-2 trots att de tog ledningen. Nu väntar en kanske ännu tuffare bortamatch när laget åker till London för att möta Tottenham. Senast Everton spelade borta mot Tottenham slutade matchen 5-0 till Spurs.

Det blir en komfortabel hemmaseger

Vi tror helt klart att det blir en dominans från hemmalaget. De ligger trea i tabellen av en anledning och ser starka ut just nu. Vi tror att de har tillräckligt med skicklighet för att klara av vinna mot Everton vilket oddsen också visar. Spurs har vunnit 75% av sina matcher och vi tror statistiken förbättras ytterligare. Därför spelar vi Tottenham som segrare mot Everton till oddset 1,52 hos Betinia.

Vårt speltips: Tottenham vinner hemma mot Everton till oddset 1,52 hos Betinia.

Team Oddsgurun

Hämta en välkomstbonus hos Betinia och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller