Turkiet vs Norge – Oddstips VM-kvalet

Efter en stark samling senast ligger Norge på samma poäng som ettan Nederländerna i grupp G. Nu väntar kanske kvalets viktigaste match när det norska landslaget ska möta Turkiet som ligger två poäng bakom Norge. Med tanke på att Nederländerna möter Lettland i samma omgång krävs det med största sannolikhet tre poäng för att Norges dröm om en direktplats till VM ska finnas kvar.

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Turkiet har tappat formen

Inför EM var turkarna väldigt upphaussade men det blev fiasko under mästerskapet med tre raka förluster. Därefter har formen fortsatt att dala för det turkiska landslaget. Oavgjort mot Montenegro och hela 1-6 mot Nederländerna gör att Turkiet är piskade att vinna hemma mot Norge. En förlust och nationen kan glömma ett VM i Qatar.

Norge behöver vinna

Men Norge har en tuff uppgift som väntar. Turkiet spelar på hemmaplan och senast lagen möttes vann Turkiet med 3-0. Men det norska laget har blivit bättre sedan dess och med såväl Haaland som Ødegaard i storform ser det ut att kunna bli en bra avslutning för norrmännen. Visst är oddsen emot det norska laget men med tanke på Turkiets form är det ingen omöjlighet med bortaseger och de har en viss Håland som öser in mål i Bundesliga och Champions League

Norge tar tre poäng

Oddsen må vara emot det norska laget men med tanke på lagens form tror vi det kan bli en sensationell bortaseger. Det norska landslaget har fler spelare som kan avgöra en match och därför tror vi också de tar alla tre poängen. Sju poäng på de tre senaste kvalmatcherna vittnar om en uppåtgående formkurva som vi tror blir avgörande. Därför spelar vi Norge som vinnare borta mot Turkiet till oddset 3,40 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Norge vinner borta mot Turkiet till oddset 3,40 hos Nordicbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och oddsa på VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller