Tyson Fury vs Francis Ngannou – Inför Boxningsmatchen

Den 28 oktober är det dags för årets mest uppsnackade boxningsmatch. Den tidigare UFC-mästaren Francis Ngannou ställs i en boxningsmatch mot tungviktsmästaren Tyson Fury. Fighten kommer att arrangeras i Saudiarabien och räkna med en riktigt speciell fight mellan de båda. För att krydda det lite extra kommer Mike Tyson att träna Francis Ngannou inför fighten. Det lär bli en drabbning utöver det vanliga. 

Datum: 28 oktober
Plats: Riyadh (Saudiarabien)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tyson Fury är klar favorit

Som vanligt när en MMA-fighter ska gå upp mot en boxare i ringen är det boxaren som är klar favorit. Tyson Fury må ha lagt på sig rejält med kg, men han är solklar favorit då oddsen ligger på 1,083 på Tyson Fury som segrare. Det är ändå världens bästa tungviktsboxare som ska upp i ringen och därför är det inte förvånande att han är klar favorit. Men samtidigt kan Fury inte gå in och underskatta sin motståndare då mycket kan hända.

Francis Ngannou hoppas kunna överraska

Francis Ngannou är den tidigare UFC-mästaren som nu tar steget från Oktagonen in i boxningsringen. Han är helt klart talangfull inom sin genre men det är svårt att se honom kunna hota Tyson Fury i en boxningsmatch. Samtidigt kan vad som helst hända i ringen. Francis Ngannou har också ett ess i rockärmen då han har Mike Tyson som tränare inför fighten. Det kan innebära en hel del tips inför den stora fighten.

Tyson Fury vinner det här enkelt

Tyson Fury kommer att vinna matchen enkelt vilket oddsen också visar. “Gypsy King” är klar favorit och skulle han förlora är det den största överraskningen under 2023 vad gäller sportevenemang. Vi tror därför att det i slutändan blir en ganska komfortabel seger och du som vill betta på fighten kan göra det hos Betsson.

Spela på fighten hos Betsson till härliga odds.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller