Ukraina vs England – Speltips Fotbolls-EM 2021

Detta skulle vara Sveriges stora stund med en match på Stadio Olimpico i Rom. Men istället blir det Ukraina som får äran att spela en kvartsfinal i EM mot England. Detta efter det tunga nederlaget på tilläggstid i förlängningen där Ukraina avgjorde. För England var det inte samma dramatik även om avgörandet satt långt inne. 2-0 mot Tyskland är ett strålande resultat och England blir livsfarliga under detta slutspel. Framförallt med tanke på att endast Ukraina står mellan dem och en semifinal på Wembley.

Hämta din välkomstbonus hos Nordicbet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Ukraina spelar sin första kvartsfinal någonsin

Shevchenko har lett sitt Ukraina till deras första kvartsfinal i ett stort mästerskap någonsin. Nu krävs det ännu bättre prestationer om de ska kunna gå hela vägen och vinna EM. Men de har en enorm lagsammanhållning och dessutom spetsspelare som Zinchenko från Manchester City. I gruppspelet tog man sig vidare med nöd och näppe efter endast en uddamålsseger mot Nordmakedonien. I övrigt var det två förluster mot Nederländerna och Österrike. Men i åttondelsfinalen mot Sverige var man bra och förtjänade att gå vidare.

England blir livsfarliga i slutspelet

Det engelska landslaget blir livsfarliga i slutspelet av EM 2021. Att det kan svänga snabbt har Southgate fått erfara. Efter gruppspelet var han kritiserad då England inte imponerade men ändå vann gruppen på sju poäng utan att släppa in mål. Mot Tyskland i åttondelsfinalen imponerade laget rejält och lyckades vinna matchen med 2-0. Målskyttar var Sterling och Harry Kane där den sistnämnda fått mycket kritik för att inte hittat målet tidigare. Men nu har hela England glömt detta och hoppas kunna få igång Kane ännu mer.

England vinner komfortabelt

Det engelska landslaget har alltså Ukraina som står i vägen mellan laget och en semifinal på hemmaplan i Fotbolls-EM. Att de skulle misslyckas med detta är högst osannolikt och vi ser det helt enkelt inte hända. Oddsen talar också för att det blir seger mot Ukraina och vi tror de verkligen lyckas med detta. Därför väljer vi att spela England som segrare och får oddset 1,44 hos Nordicbet.

Vårt speltips: England vinner över Ukraina till oddset 1,44 hos Nordicbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och oddsa på hela EM-slutspelet hos spelbolaget

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller