Valencia vs Espanyol – Speltips på La Liga

Valencia tar emot Espanyol i ett möte på den övre halvan. Formen är god hos hemmalaget som inte har förlorat på nio matcher i La Liga och Copa del Rey. Nu väntar Espanyol, ett lag som föll tungt senast mot Celta Vigo. Samtidigt har bortalaget gjort en stabil säsong vilket elfte platsen i tabellen visar. Fem poäng skiljer lagen åt inför mötet på Mestalla och det är Valencia som är favoriter enligt oddsen.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Fortsätter Valencia med sin fina form?

Valencia har gjort en mycket bra säsong och har tre raka vinster i La Liga. Nu är frågan om de kan fortsätta på inslagen väg och ta ytterligare tre poäng mot Espanyol. Det borde de klara av enligt oddsen men samtidigt är Espanyol ett lag som är relativt svårslagna. En seger för Valencia innebär att de kan gå upp på fjärde plats om lagen ovan förlorar sina matcher. Oavsett vilket ser framtiden ljust ut på Mestalla.

Espanyol gästar med hyfsat självförtroende

Gästerna Espanyol har haft det tufft på bortaplan i ligaspelet. Tre raka förluster och ingen seger på bortaplan i La Liga denna säsongen. Istället är det på hemmaplan Barcelona-klubben tagit sina poäng. Nu är frågan om de kan bryta trenden men inte mycket tyder på det inklusive oddsen på matchen som talar till hemmalagets fördel.

Valencia tar tre poäng

Det är inte mycket som tyder på att Valencia skulle tappa det här. De har tre raka ligasegrar och har endast förlorat en gång på hemmaplan denna säsongen; mot serieledande Real Madrid. Nu tror vi att de återigen lyckas med bedriften att ta tre poäng på Mestalla-stadion vilket allting tyder på. Därför spelar vi Valencia som vinnare över Espanyol till oddset 1,80 hos Speedybet

Vårt speltips: Valencia vinner till oddset 1,80 hos Speedybet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller