Venezia vs Juventus – Speltips Serie A

Juventus har två raka ligasegrar men är fortfarande endast femma i tabellen hela elva poäng efter AC Milan. Säsongen har inte blivit vad ”den gamla damen” önskade och nu ställs man mot ett Venezia som dock kommer från tre raka förluster. Juventus behöver vinna i jakten på topp 4 som är hela sju poäng bort. En trepoängare mot Venezia bör därför införskaffas till kontot. Räkna med en intressant match i Venedig.

Hämta en oddsbonus hos ComeOn

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Venezia siktar på att hålla sig kvar

Nykomlingen med kanske fotbollsvärldens snyggaste tröjor hoppas att vara kvar i Serie A även nästa säsong. Trots tre raka förluster är laget fem poäng från nedflyttningsstrecket och därmed på säker mark. Men tre raka förluster och 10 insläppta mål är inget som ger något nytt kontrakt. Trenden bör vändas men Juventus är ingen lätt motståndare. Men samtidigt spelar Venezia på hemmaplan och där kan det bli en del mål.

Juventus har tre raka segrar

Efter två tunga förluster mot Chelsea och Atalanta har Juventus nu tre raka segrar. 2-0 mot Salernitana och Genoa samt 1-0 mot Malmö FF i Champions League gör att laget har tre raka hållna nollor. Men samtidigt har säsongen varit ett fiasko och laget är elva poäng bakom serieledande AC Milan och sju poäng upp till platsen som ger spel i Champions League.

Venezia kan överraska

Venezia har inte imponerat denna säsong även om laget är på säker mark. Samtidigt har Juventus också det tufft och det är lika långt ner till plats 14 som det är upp till serieledning. Vi tror att det kommer bli jämn även om oddsen säger annorlunda och så jämnt att det kan sluta oavgjort. Därför spelar vi X i matchen mellan Venezia och Juventus till oddset 4,90 hos Comeon.

Vårt speltips: Oavgjort mellan Venezia och Juventus till oddset 4,90 hos ComeOn

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och oddsa på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller