West Ham mot Chelsea – Speltips på Londonderbyt

West Ham ligger på fjärde plats i Premier League även om det inte blivit någon seger i ligaspelet de tre senaste omgångarna i ligan. Det säger en hel del om lagets potential den här säsongen. Nu väntar ytterligare en tuff match när Chelsea kommer på besök. Ett Chelsea som leder ligan och endast har förlorat en match den här säsongen. Vem vinner det heta Londonderbyt och toppmötet?

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

West Ham behöver vinna igen

West Ham må ligga fyra i tabellen men efter den imponerande segern hemma mot Liverpool har resultaten i Premier League inte gått lagets väg. Förlust mot Wolves med 0-1, mot Man City med 1-2 och 1-1 hemma mot Brighton gör att formkurvan är dalande. Samtidigt ligger West Ham fyra i ligan och har imponerat under säsongen. Det blir därför långt ifrån någon enkel match för Chelsea.

Chelsea vinner ligan

Sedan Thomas Tuchel tog över rodret som huvudansvarig har Chelsea vunnit Champions League och kommit tvåa i FA-cupen. Att laget nu leder Premier League är inget som överraskar. De spelar en fantastisk fotboll och under den tyske tränaren har de också fått resultaten. Senaste förlusten kom mot Man City i september och laget har tio segrar på de tolv senaste matcherna i alla turneringar. Vi tror att de har vad som krävs för att vinna titeln den här säsongen och oddsen visar att de är favoriter.

Blir en jämn match i Londonderbyt

West Ham är ingen lätt motståndare att slå på bortaplan. Men Chelsea är för bra för att West Ham ska ha en chans i denna matchen. Därför tror vi att det till slut blir Chelsea som tar hem det här även om det kan bli jämnt hela vägen till slutsignal. Vi väljer därför att spela Chelsea som vinnare till oddset 1,80 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Chelsea vinner över West Ham på bortaplan till oddset 1,80 hos Nordicbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och oddsa på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller