Zalgiris vs Malmö FF – Speltips Champions League-kvalet

Malmö FF fortsätter sin jakt på Champions League och efter ett svagt dubbelmöte mot Vikingur lyckades MFF ändå ta sig vidare. Nu väntar nytt motstånd mot Zalgiris från Litauen, ett dubbelmöte där Malmö kliver in som ganska klara favoriter. Men samtidigt gäller det att göra jobbet också och det behövs en stark prestation i Litauen för att Malmö ska ta sig vidare. Men trots spel på bortaplan kliver MFF in som favoriter inför detta dubbelmöte.

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Zalgiris tog sig vidare utan att övertyga

Zalgiris från Litauen var ganska klara favoriter inför mötet mot FC Ballkani från Kosovo. Men det blev 1-1 borta och 1-0 hemma först efter förlängning vilket gör att laget inte verkar vara allt för starka. Samtidigt har Zalgiris mycket erfarenhet av att spela i Europa och kvala till Champions League och laget brukar göra det svårt för sina motståndare. Det återstår att se om de kan hota Malmö FF. Lagen möttes faktiskt 2015 i ett dubbelmöte där MFF knappt lyckades ta sig vidare men lyckades till slut. Det återstår att se om de kan upprepa bedriften.

MFF har fördelen att börja borta

Malmö FF kliver in i dubbelmötet med vetskapen om att de börjar på bortaplan. Det gör att de har en fördel av att avsluta dubbelmötet hemma på Stadion. MFF imponerande alltså inte mot Vikingur men lyckades ändå ta sig vidare till nästa omgång. Mot IFK Norrköping senast i Allsvenskan såg spelet dock mycket bra ut. Nyförvärven presterade otroligt starkt, framförallt Zeidan, och prestationen var den bästa hittills i år. Nu återstår de att se om de kan fortsätta på samma sätt och få med sig ett bra resultat inför returen.

Malmö är favoriter

Det kommer att bli en tät och jämn match där Malmö visserligen är favoriter enligt oddsen men det brukar vara jämnt i dessa möten i Europaspelet. Vi tror att det blir så jämn att det inte går att skilja lagen åt efter första mötet. Därför spelar vi oavgjort i matchen Zalgiris – Malmö FF till oddset 3,75 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Zalgiris och MFF slutar oavgjort till oddset 3,75 hos Bethard

Team Oddgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller