Esport bonus – Få mer pengar för odds på esporter

När du ska betta på nätet kan du ta emot en betting bonus. En bonus är en present från spelbolaget för att locka till sig nya kunder. Det kan innebära många olika saker, och oftast får du en mängd bonuspengar. Bonusar kommer i många typer, former samt storlekar, och har olika villkor och regler som gäller. Du som vill spela på elektroniska sporter som CSGO, Dota 2, LoL, Starcraft 2 och så vidare kan ta emot en Esport bonus. I den här artikeln ska vi titta närmare på Esport bonusar, och vad du behöver veta när du vill betta på Esport.

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 100 kr free betT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Svensk licens = Inga Esport bonusar

När svensk licens för betting infördes så bestämdes det att alla spelare måste erbjudas precis samma bonusar. Bland annat av denna anledning så har spelbolagen slutat att erbjuda sånt som Esport bonusar, fotbolls bonusar, mobilbonusar och liknande. Spelbolag utan licens erbjuder däremot fortfarande den här typen av bonusar. Men som tur är så går du inte utan bonuspengar bara för att du vill spela med tryggheten i en licens!

Det spelbolagen har gjort för att följa de olika reglerna är att låta deras bonusar gälla för alla typer av betting. I de flesta fallen åtminstone. Det betyder alltså att istället för att erbjuda en särskild Esport bonus så kan du helt enkelt använda din vanliga betting bonus till Esport. Så vilken typ av oddsbonus kan du stöta på om du vill betta på Esport?

Esport betting bonusar

Nästan alla betting bonusar inkluderar en summa bonuspengar. Det kan antingen vara en fast summa, eller en summa som ökar desto mer du sätter in. Har du en låg budget är en fast bonus perfekt. Då kanske du inte behöver sätta in mer än en hundralapp för att få några hundra kronor extra att spela för. Om du har en stor budget kan du sikta på en bonus som matchar din insättning. Då kan du till exempel sätta in 1000 kr och få 2000 på ditt spelkonto.

Några andra populära bonusar för online betting är gratisspel, riskfria spel och boostade odds. Gratisspel innebär att du får betta kostnadsfritt med spelbolagets pengar. Riskfria spel innebär att du satsar dina egna pengar, men får tillbaka insatsen om du förlorar spelet. Boostade odds betyder att du höjer oddsen på en av dina spelkuponger. Du kan läsa mer om de olika typerna av bonusar på vår webbsida.

Esport bonus - Få mer pengar för odds på esporter

Gäller bonusen på Esport? Läs villkoren!

Eftersom att Esport är ett någorlunda nytt begrepp så är vissa spelbolag ganska dåliga på det. Deras oddstraders sätter ibland helt fel odds. Ibland är de även dåliga på att stoppa cashout funktionen när matchen vänder. Vissa spelbolag tillåter därför inte att spelare använder sin betting bonus för Esport. Om så är fallet så kan du läsa det i villkoren och reglerna; något som vi rekommenderar att du alltid gör oavsett vilket.

Spelutbudet för Esport odds skiljer sig också mycket mellan de olika spelbolagen. Vissa spel erbjuder bara Dota 2, CSGO och LoL. Andra har lite större sortiment och erbjuder Battle Royale spel, Hearthstone och så vidare. Det är ännu mer ovanligt att hitta bra odds på nyare spel som Apex Legends och Valorant. De olika spelbolagen fokuserar ofta på lite olika spel och Esporter. Därför är det bäst att du kontrollerar utbudet innan du blir medlem. Även om du hittar en riktigt grym bonus som gäller för Esport så kanske spelbolaget inte har det spel du vill betta på. Vår rekommenderade lista har bara spelbolag som erbjuder bra odds och bonusar för Esport. Men vi rekommenderar att du alltid dubbelkollar först!