Everton vs Chelsea – Speltips Premier League

Everton hoppas göra bättre ifrån sig än förra säsongen då det blev en kamp in i det sista om att överleva nedflyttning. Men till slut kunde Everton säkra ett nytt kontrakt med fyra poängs marginal. Nu har laget värvat friskt för att kunna nå en bättre placering men i första matchen kan det bli tufft att ta poäng då det är Chelsea som kommer på besök. Ett Chelsea som också värvat tunga pjäser och siktar på att utmana om titeln. Hur slutar matchen på Goodison Park?

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Everton har inte förlorat hemma mot Chelsea på länge

Även om Everton är klara underdogs kan de kliva in med vetskapen att de vunnit mot Chelsea på hemmaplan de senaste tillfällena. Förra säsongen vann laget med 1-0 precis som säsongen innan. Faktum är att laget har fyra raka segrar på Goodison mot Chelsea samt fem raka utan förlust. Vi får backa tillbaka till 2017 för att hitta en förlust för Everton på hemmaplan mot Chelsea.

Chelsea siktar högt säsongen 2022/23

Chelsea har gjort några intressanta nyförvärv samtidigt som man tappat Romelu Lukaku. Laget slutade trea förra säsongen och det är på exakt samma placering som oddsgurus tror att laget slutar säsongen 2022/23. Thomas Tuchel har vunnit Champions League med klubben men frågan är om han kan få till en riktig fullträff i Premier League?

Det blir jämnt på Goodison

Även om oddsen visar på att det kan bli en komfortabel seger för Chelsea i Premier League tror vi det kan bli jämnare än vad oddsen visar. Everton har som sagt haft ganska lätt för Chelsea de senaste åren och vi eftersom det är en premiär tror vi lagen kan få dela på poängen. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Everton – Chelsea till oddset 4,00 hos Fastbet.

Vårt speltips: Oavgjort i matchen mellan Everton – Chelsea till oddset 4,00 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller