Manchester City vs Chelsea – Speltips Premier League

Ettan mot tvåan i Premier League ställs mot varandra och om det ska finnas något intresse kvar av titelstriden är det gästerna som behöver vinna. City är nämligen tio poäng före tvåan Chelsea. Peps maskinbygge har tagit elva raka segrar. Mycket talar för att de tar en tolfte men Chelsea är dock ingen enkel motståndare. Förra säsongen förlorade City såväl FA-cupens semifinal och finalen i Champions League mot Chelsea. Hur går nu återstår att se.

Hämta en oddsbonus hos Bethard idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Manchester City är favoriter

Tittar vi på vad oddsmakarna säger är det City som är klara favoriter. De har elva raka segrar i Premier League och verkar oslagbara för tillfället. Om de skulle vinna mot Chelsea också är frågan om ligatiteln inte redan är Citys då avståndet i så fall är 13 poäng ner till Chelsea. Med Liverpool som hackar är det svår att se någon hota.

Chelsea behöver vinna

Chelsea hade en oerhört stark inledning på säsongen och ledde länge Premier League. Nu väntar svårast möjliga motstånd. City borta är ingen rolig uppgift fast Chelsea vann faktiskt förra årets möte på Etihad. Kan de upprepa bedriften. De har trots allt bara 1 förlust på de 24 senaste matcherna. Men samtidigt har de också 2 vinster på de 6 senaste matcherna i ligaspelet.

Kan Chelsea hota City?

Det kommer att bli ett intressant möte. City är i strålande form men Chelsea är oerhört svårslagna. En förlust på de 24 senaste matcherna vittnar om det. För City räcker det också med en poäng för att hålla avståndet till Chelsea intakt. Visst kan Liverpool krypa närmare men med tanke på afrikanska mästerskapen och Liverpools skadelista är det inte allt för sannolikt. Vi tror det blir en jämn match där det blir omöjligt att skilja lagen åt. Därför spelar vi oavgjort i mötet mellan Manchester City och Chelsea och får oddset 4,20 hos Bethard.

Vårt speltips: City och Chelsea spelar oavgjort till oddset 4,20 hos Bethard

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller