Tottenham vs Leicester – Speltips Premier League

Tottenhams tränare Antonio Conte var inte nöjd över Tottenhams agerande mot Sporting Lissabon i Champions League. Spurs såg ut att gå mot ett oavgjort resultat men släppte in två slarviga mål i slutet och förlorade matchen. I Premier League har det dock gått riktigt bra. Laget har vunnit fyra matcher och spelat två oavgjorda vilket gör att man bara är en poäng från serieledning. Nu väntar jumbon på hemmaplan då Leicester haft en riktigt svag inledning med en poäng på de sex inledande matcherna. Kommer Tottenham ta segern som förväntat eller får vi se en överraskning i London?

Datum: 17/9
Avsparkstid: 18:30
Arena: Tottenham Hotspur Stadium
Domare: S Hooper

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Tottenham hoppas fortsätta segersviten

Trots förlusten mot Sporting Lissabon i veckans Champions League har Tottenham en fin svit i Premier League. Fyra vinster och en oavgjord på sex inledande matcherna gör att laget i allra högsta grad är med i kampen om titeln. Nu talar mycket för att de tar ytterligare en seger då det är Leicester som är motståndet. Frågan är om Dejan Kulusevski får speltid eller om Conte väljer att fortsätta med Kane, Son och Richarlison. Son är den som varit formsvagast men Sydkoreanen är svår att peta.

Får Rodgers gå vid förlust?

Leicester har inte imponerat under säsongsinledningen, snarare tvärtom. Förlust i fem av sex matcher och endast en poäng gör att laget är sist i tabellen. Brendan Rodgers, huvudtränare, har sagt att de senaste månaderna varit de mest utmanande i hans karriär. Skulle det bli ytterligare en förlust är frågan om han får vara kvar? Men det kommer att bli tufft då Tottenham är starka på hemmaplan och säkerligen sugna på revansch efter förlusten i veckans Champions League.

Blir en klar hemmaseger

Det mesta tyder på att det blir en hemmaseger för Tottenham vilket oddsen också visar. Tottenham Hotspur har gått som tåget i Premier League och när ett formsvagt Leicester, med 16 insläppta mål på 6 matcher, kommer på besök talar mycket för en stabil trea för hemmalaget. Därför väljer vi att spela hemmaseger till oddset 1,50 hos Bethard.

Vårt speltips: Tottenham vinner över Leicester till oddset 1,50 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller